Branding

Branding

De personificatie van een organisatie (een merk) is betrekkelijk makkelijk te vormen. De daar op volgende stap, de communicatie van het merk, is een stuk moeilijker te realiseren.

Via de eeuwenoude techniek “storytelling” vindt deze communicatie plaats. Voor het het huidige digitale tijdperk betekent dit dat de keuze voor een communicatiemiddel haast onbeperkt is geworden: online video's, sociale netwerksites, full screen advertenties, microsites, etc. Er wordt getracht het merk voor potentiële klanten herkenbaar te maken.

Sjur Design verzorgt graag deze "branding" van een merk. Uiteindelijk is het gevoel dat het logo of de website oproept bij de klant bepalend voor het imago en charisma van het merk: een aantrekkelijk, fris en doordacht ontwerp versterkt het profileren aanzienlijk.

Top

Consultancy

Consultancy

Een duidelijk gedefinieerde visie, missie en strategie staan niet garant voor een succesvolle uitvoering. Alleen indien men beschikt over voldoende kennis en expertise zal er een degelijk ontwerp of product ontstaan.

Of het nu op het gebied van domeinnaamregistratie, webhosting of webmanagement is, of juist in de vormgeving van een merk, logo, visitekaartje of website, Sjur Design geeft op vriendelijk verzoek advies over alle services in haar dienstenportfolio.

Afhankelijk van waar het advies betrekking op heeft zal na de eerste analyse een strategie worden aangeraden die binnen de al bestaande bedrijfsactiviteiten uit te voeren valt.

Domeinregistratie

Domeinnaamregistratie

De keuze van een domeinnaam wordt vaak onderschat bij het lanceren van een website. Het ontwerp en de webhosting kosten meer tijd en geld dan een domeinnaam, waardoor de laatste vaak een ondergeschikte rol speelt.

Een goed gekozen, beknopte domeinnaam is cruciaal. De naam moet affiniteit hebben met het bedrijf of de persoon, waarbij de voorkeur uitgaat van een makkelijk te onthouden naam, zo kort mogelijk. Op deze manier kunnen bezoekers de naam sneller herinneren en eenvoudig mondeling doorgeven.

Top

Graphic Design

Graphic Design

Of het nu gaat om de vormgeving van softcopy of hardcopy, een logo of een visitekaartje, Sjur Design levert een ontwerp afgestemd op de eisen en wensen van de klant.

Na een intakegesprek wordt de input geanalyseerd en vertaald tot meerdere concepten, waarna Sjur Design de klant uit de concepten laat kiezen.

Met de feedback van de klant wordt een concept tot een volledig ontwerp uitgewerkt, inclusief fine-tuning. Op verzoek wordt het uiteindelijke ontwerp in meerdere digitale formaten afgeleverd.

Indien het hardcopy grafisch materiaal betreft zal er in overeenkomst met de klant bij een drukkerij het ontwerp in de gewenste oplage worden gedrukt.

Industrial Design

Industrial Design

Sjur Design werkt tijdens het ontwerpen vanuit het "less is more" adagium dat in meerdere ontwerpen is terug te vinden:

Top

Multimedia Design

Multimedia Design

De inhoud en vormgeving van een Youtube-film die vervolgens in een website wordt geimplementeerd is slechts een voorbeeld van het brede vakgebied Multimedia Design.

SEO

SEO

SEO staat voor "Search Engine Optimisation", oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Deze service omvat alle acties die ondernomen worden om een website toegankelijk te maken voor zoekmachines, zoals Google.

Op deze manier wordt de website accuraat door een zoekmachine gelezen en opgenomen in de zoekresultaten, met als gevolg dat de website eerder en vaker gevonden wordt.

Sjur Design bewerkstelligt het bovenstaande grotendeels op de achtergrond van een website, waardoor het toepassen van SEO amper tot geen impact heeft op het uiterlijk.

Top

Webdesign

Webdesign

De wereld van webdesign en de coherente technologie is een turbulente. HTML5 wint aan terrein en de invloed van sociale netwerksites zoals Facebook en LinkedIn is ongekend.

Daarnaast neemt de digitale datastroom van mobiel verkeer van telefoons en navigatie-applicaties toe, hetgeen laat zien dat er een verschuiving gaande is qua internetgebruik.

Het laat zien dat het Internet een wereld is waar steeds meer creativiteit en techniek samenkomt. Sjur Design speelt hier met webdesign op een originele manier in, waarbij het een blijvend innovatieve weg probeert in te slaan.

Webhosting

Webhosting

Nadat het ontwerp voor de website naar wens is en de domeinnaam is vastgelegd, is het tijd voor het bestellen van een geschikt webhostingpakket: schijfruimte online inclusief dataverkeer.

Sjur Design stemt een adequaat hostingpakket af op de grootte van de gehele website en het te verwachten gebruik van de website. Respectievelijk houden dit alle afbeeldingen, downloads, filmpjes en teksten in, en het aantal bezoekers dat gemiddeld op de website af komen.

Top

Webmanagement

Webmanagement

Deze dienst omvat al het wekelijkse, maandelijkse tot jaarlijkse onderhoud aan een website, zodat deze veilig en up to date blijft en alle andere te verrichten instellingen die nodig zijn om een website te lanceren of draaiende te houden.

Bijvoorbeeld het superviseren van een gastenboek of forum, waarbij spam-berichten worden verwijderd, of het wekelijks doorvoeren van wijzigingen op een website, zodat het aanbod actueel is en blijft, of het instellen van email-accounts en inlogsystemen.